Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti? , 21.09.2025 -28.09.2025

Camera
Masa
Detalii
Pret
Camera Dubla Deluxe cu vedere la parc
All inclusive
Plecare din Bucuresti / avion Detalii
4 038 €
Servicii incluse
  • Cazare 7/14 nopti
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Transport cu avionul
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
Servicii neincluse
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 2019 € de la 19.09.2024
  • 4038 € de la 31.08.2025
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : Camera Dubla Deluxe cu vedere la parc
Masa : All inclusive
Detalii : Plecare din Bucuresti / avion
Detalii
4 038 €
Servicii incluse
  • Cazare 7/14 nopti
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Transport cu avionul
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
Servicii neincluse
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
  • Asigurare de calatorie medicala si storno

Descrierea hotelului



Turistii cazati in perioada Aprilie Octombrie 2021, beneficiaza de intrare si transfer gratuit la parcul tematic THE LAND OF LEGENDS THEME PARK. Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica sau a anula aceasta promotie in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Descriere: Hotelul deschis in 2005 si renovat in 2017, este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 405.000 mp si dispune de 700 camere. Este format din cladirea principala cu 5 etaje si 60 de pool suites.

Localizare: Hotelul este situat pe malul marii, la aproximativ 5 km de centrul orasului Belek, la aproximativ 35 km de aeroportul Antalya si 45 km de centrul orasului Antalya.
Plaja: Hotelul are plaja privata cu nisip cu lungime de 700 m. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: TV, minibar, telefon, wi-fi, aer conditionat centralizat, seif, balcon, masa de lucru, lampa pentru citit, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, uscator de par, halat de baie si papuci (pentru adulti si copii).

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal (cu meniu special pentru diabetici si gluten free), restaurant pentru copii, 4 restaurante a la carte, 10 baruri, inghetata, patiserie, cafenea, fresh de fructe la micul dejun in restaurantul principal, fructe de sezon la piscina si plaja, piscine exterioare in zona de suite, piscina in zona plajei, piscina pentru adulti 16+, piscina pentru copii cu tobogane, piscina interioara pentru adulti si copii, centru Spa si wellness, baie turceasca, 4 saune din care una doar pentru femei, academie de sport (Gym, TRX, Kick box, Tabata, Tai-Chi, Crossit, Yoga, Kangoo Jumps, Zumba, Fitness, Aquagym etc.), darts, tenis de masa, volei pe plaja, tenis, fotbal, teren de basket, centru de jocuri, spectacole cu muzica live si lumini laser, petreceri tematice, fantana dansatoare, internet de mare viteza.

Servicii cu plata: room-service, acces bar Nargile & Cigar, acces restaurant Meat & Love (Steak house), lectii de tenis, fotbal si inot, sporturi acvatice, babysiter.

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: Rixy Club, club pentru copii pe diferite categorii de varsta (4-7 ani, 8-11 ani, 12-16 ani), show-uri pentru copii, mini disco, loc de joaca, trenulet, restaurant pentru copii, piscina cu tobogane.  

Alte informatii: animalele de companie (max. 8 kg) sunt acceptate dar este necesara verificarea costurilor si a altor detalii, cu hotelul; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor, barurilor, zona de plaja si piscina se poate modifica;hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5* 

Pagina web: premiumbelek.rixos.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel  sau  din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Facilitati camere

Toate camerele au balcon, A/C, telefon direct atat in camera, cat si in baie, mocheta, minibar, seif, plasma, TV satelit, sistem muzica hi-fi, conexiune internet, uscator de par. Cos cu fructe proaspete la sosire.

Localizare

Rixos Premium este situat in statiunea Belek ,la aproximativ 30 min de aeroportul din Antalya.

Facilitati pentru copii

Piscina pentru copii, mini-club Rixy Club (04-12 ani), meniu special pentru copii, mini discoteca si cinema pentru copii, terenuri de joaca, tobogane, baby sitting si buggy contra cost.

Alte facilitati

Restaurant principal si alte 13 restaurante a la carte, baruri si cafenele, sali de conferinte, cinema, discoteca, piscine exterioare si interioare, piscina cu tobogane, centru de frumusete si sanatate. Troia – aquapark si delfinariu: intins pe o zona de 12.000 mp, parcul Troia o sa va ofere clipe de neuitat, conceptul acestuia fiind unic.

Plaja

Proprie, de nisip si 3 pontoane, unul pentru clienti VIP. Umbrele, paturi , saltele, prosoape de plaja: gratuit. Bar pe plaja - gratuit.

Servicii masa

All Exclusive All Inclusive – acest concept practicat de Hotelurile Rixos va garanteaza cele mai inalte standarde ale serviciilor.

Activitati

Rixos Premium este la dispozitia dumneavoastra si va ofera posibilitati de shopping ce includ unele dintre cele mai renumite marci din lume; aqua-park-ul Troia va ofera distractie si toate tipurile de activitati sportive. Centrul Spa va garanteaza o vacanta sanatoasa cu bai turcesti, sauna, camera cu aburi, camera cu zapada, camera cu ploaie, camere de relaxare, camera de masaj Cleopatra, piscina cu apa de mare, piscina interioara, camera de masaj VIP. De asemenea, Rixos Premium va ofera posibilitatea de a practica golf , fotbal sau tenis. Servicii contra cost: consultatii medicale, salon de infrumusetare, masaj, tratamenete cosmetice, Spa Center, coafor, spalatorie, telefon, fax, lectii de tenis, sporturile de apa motorizate, shopping center, internet cafe, bowling, biliard, PlayStation.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Samara

Bodrum, Turcia

de la 919 /pers

Kadikale Resort

Bodrum, Turcia

de la 739 /pers

Petunia Beach Resort

Bodrum, Turcia

de la 509 /pers