Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Creek Hotel and Residences El Gouna se află in Hurghada, la 29 km de Noul port de agrement, și pune la dispoziție o piscină in aer liber, o terasă, un bar și parcare privată gratuită. Acest hotel de 5 stele oferă WiFi gratuit, room-service și o recepție deschisă nonstop. Anumite camere de la proprietate includ un balcon cu o vedere la munte.

Camerele de la acest hotel includ climatizare, o zonă de relaxare, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, o cutie de valori și o baie proprie cu duș, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr. Fiecare cameră este dotată cu o ibric electric, iar unele camere speciale sunt echipate cu o chicinetă cu un frigider, un cuptor cu microunde și un minibar. La Creek Hotel and Residences El Gouna, toate camerele sunt dotate cu lenjerie de pat și prosoape.

Proprietatea servește zilnic un mic dejun tip bufet, continental sau englezesc/irlandez complet. Creek Hotel and Residences El Gouna are un restaurant care servește mancăruri din bucătăria locală și internatională. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene, fără lactate și halal.

Acest hotel se află la 40 km de Acvariul din Hurghada și la 3,3 km de TU Berlin Campus El Gouna. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Hurghada, situat la 33 km de Creek Hotel and Residences El Gouna.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Three Corners Ocean View El Gouna (Adults Only)

El Gouna, Hurghada, Egipt

de la 1029 /pers

Movenpick Resort & Spa El Gouna

Hurghada, Egipt

de la 749 /pers

THREE CORNERS RIHANA RESORT- EL GOUNA

El Gouna, Hurghada, Egipt

de la 759 /pers