Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Ezdan Hotel, West Bay nu este doar un hotel care oferă cazare la prețuri accesibile; este o comunitate de oameni din intreaga lume.

Unități de cazare variază de camere single pentru o singură noapte la apartament cu 3 dormitoare. Deși acesta este cel mai mare hotel din Qatar, personalul oferă oaspeților servicii individualizate.

Oaspeții pot petrece perioade lungi de timp in hotel, fără a fi nevoiți să iasă din clădire. In parcarea interioară mare, cu vedere la Marea Arabiei, oaspeții iși pot lăsa mașinile in siguranță.

Comunitatea Ezdan beneficiază de următoarele: 3000 de unități de cazare de lux, zonă de dimensiuni olimpice, club de sănătate cu toate echipamentele necesare, restaurant internațional, un supermarket pentru un plus de confort, un centru de conferințe complete echipate și o sală de nunți.

Proprietatea este la cateva minute de mers pe jos de la cel mai mare centru comercial din oraș, la 25 de minute de aeroport internațional Hamad și la 5 minute pe jos de centrul de expoziții și convenții Doha (DECC).

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Waldorf Astoria Lusail

Doha, Doha, Qatar

de la 1249 /pers

Al Najada Hotel by Tivoli

Doha, Doha, Qatar

de la 609 /pers

Alwadi Hotel Doha - MGallery

Doha, Doha, Qatar

de la 1199 /pers