Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Cu o locație principală in Doha, Hotelul Millennium este la numai 10 km de Aeroportul Internațional Hamad. Oferă un centru spa cu piscină interioară, cadă cu hidromasaj, saună și baie de aburi. Villaggio Mall și Aspire Zone sunt la 12 minute de mers cu mașina de proprietate.

Camerele și suitele de la Millennium Doha sunt decorate cu țesături de lux și băi moderne. Acestea includ Wi-Fi gratuit, facilități pentru prepararea de ceai și cafea, un TV cu ecran plat și un birou.

Atrium Café oferă un cadru plăcut pentru o băutură in timp ce ascultați muzică de harpă și pian. Pe langă produse de patiserie și cocktailuri, organizează seri tematice italiene, mexicane și cu hamburgeri.

Oaspeții pot beneficia de un ziar zilnic gratuit, de o recepție deschisă nonstop și de o terasă in aer liber pentru vreme insorită. Sala de fitness oferă un cadru modern pentru un antrenament.

Hotelul Millennium Doha are acces la șoselele de centură C & D, precum și la șoseaua Salwa. Spitalul Hamad este la 5 minute de mers pe jos de proprietate. Celebra Cornișă Doha este la 7 minute de mers pe jos. Centrul de Artă Katara este la 14 km. Aeroportul Internațional Hamad este la 25 de minute de proprietate.

„Suntem incantați să anunțăm deschiderea „Em Sherif Café” la Millennium Hotel Doha.”

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Waldorf Astoria Lusail

Doha, Doha, Qatar

de la 1249 /pers

Al Najada Hotel by Tivoli

Doha, Doha, Qatar

de la 609 /pers

Alwadi Hotel Doha - MGallery

Doha, Doha, Qatar

de la 1199 /pers