Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



In zona de afaceri din Doha, la 10 minute de mers pe jos de Souq Waqif, Treffen House Doha - langă stația de metrou Msheireb și Souq Waqif oferă cazare de 4 stele, o piscină in aer liber și o terasă la soare cu șezlonguri.

Camerele cu aer condiționat oferă acces gratuit la Wi-Fi, TV prin satelit și minibar. Fiecare oferă o baie modernă cu săpunuri și loțiuni gratuite.

Treffen House Doha - langă stația de metrou Msheireb și restaurantul de la Souq Waqif, La Brasserie, servește un bufet variat de mancăruri internaționale la micul dejun, pranz și cină și oferă, de asemenea, un meniu à la carte. La Villa, oaspeții pot savura preparate din bucătăria mediteraneană cu vedere panoramică la Doha.

Pentru relaxare, The Treffen House Doha - langă stația de metrou Msheireb și Souq Waqif oferă o saună. Sala de sport are oglinzi pe toată lungimea și echipamente de fitness moderne. Personalul de la recepția deschisă nonstop poate ajuta la organizarea de excursii locale.

Printre obiectivele din apropiere se numără Muzeul de Arte Islamice, aflat la 4 minute de mers cu mașina și Parcul Al Bidda, la 2,5 km de Treffen House Doha - langă stația de metrou Msheireb și Souq Waqif. Parcarea gratuită este disponibilă la hotel.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Waldorf Astoria Lusail

Doha, Doha, Qatar

de la 1249 /pers

Al Najada Hotel by Tivoli

Doha, Doha, Qatar

de la 609 /pers

Alwadi Hotel Doha - MGallery

Doha, Doha, Qatar

de la 1199 /pers