Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati hotel

Hotel Tropitel Dahab, clasificat 4*, ofera receptie 24h, lobby, seif, oficiu de schimb valutar, camera pentru bagaje, 2 restaurante si 3 baruri, piscina exterioara, servicii spalatorie, magazine, shuttle catre oras, sala fitness, mini-fotbal, volei pe plaja, sauna, baie cu abur, masaj, jacuzzi, biliard, tenis de masa, centru de diving, programe de divertisment, loc de joaca pentru copii, plaja proprie, corali, ponton.

Localizare

Hotelul se afla la doar 70 de minute cu mașina de Aeroportul Internațional Sharm El-Sheikh, în regiunea Dahab, pe malul marii. Frumos situat de-a lungul coastei Golfului Aqaba, unde turistii de pot bucura de restaurantele rustice și autentice si unde pot desfasura multe alte activități și experiențe unice, hotelul ofera ocazia de a profita la maximum de un sejur placut.

Facilitati camere

A fost construit în anul 2004, ultima renovare partiala - în 2007, este compus din 3 corpuri de 2 etaje si dispune de 145 camere. Acestea sunt prevazute cu aer conditionat, mini-bar, seif, baie cu uscator pentru par si produse de toaleta, telefon, Tv/satelit, balcon/terasa(nu in toate camerele).

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Sentido Reef Oasis

Sharm El Sheikh, Egipt

de la 1529 /pers

Rixos Premium Seagate

Sharm El Sheikh, Egipt

de la 2179 /pers

Jaz Mirabel Beach

Sharm El Sheikh, Egipt

de la 859 /pers