Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Foarte bine 8 Booking.com Hotelul dispune de un parc acvatic si este localizat in zona Nabq Bay, statiunea Sharm El Sheikh, la 1 km de plaja. Aeroportul este la numai 5 minute de mers cu masina.
Localizare

Sea Club Aqua Park este un complex de 5 stele din statiunea Sharm El Shaikh, zona Nabq si se afla la 1 km de plaja. Complexul are propriul Aqua-Park. Aeroportul International Sharm-El-Sheikh se afla la o distanta de 3 km.

Facilitati camere

Complexul dispune de 302 camere confortabile si elegante prevazute cu urmatoarele facilitati: balcon sau terasa, aer conditionat, TV, telefon, mini-frigider, seif, uscator de par, facilitati pentru ceai si cafea

Facilitati hotel

Complexul este unul modern si are propriul aqua park. Dispune de numeroase facilitati si servicii precum: Aqua Park, 3 restaurant, 4 baruri, piscine ( piscina principala, piscina cu valuri, piscine aqua park ), plaja privata, centru SPA, sala fitness, mini-club, loc de joaca pentru copii, aqua gym, polo, darts, tenis de masa, volei pe plaja, lectii de dans, centru de scufundari, programe de divertisment, Aqua Park cu numeroase tobogane si piscine precum Turbo Tunnel, Freefall, Multi Slide, Flying Boats, Tsunami Slide, Space Boat, Rafting Slide, Black Hole, Elephant Slide, Mushroom, Dolphin, Octopus, Viper, Rabbit Slide, Clown & Penguin Shower si Wave Pool; de asemenea, mai pot beneficia si de centru de scufundari, tennis de masa, volei pe plaja, terenuri de tennis, aqua gym, polo pe apa, darts, boccia, lectii de dans, jocuri cu cocktailuri, step aerobic.

Drinks & Food

Turistii pot servi masa la unul din restaurantele din incinta complexului precum restaurantul principal tip bufet, restaurantul Aqua Park si restaurantul Italian. Turistii se pot bucura si de barurile din incinta complexului precum barul de la piscina, barul de pe terasa, barul Aqua si Bikini Discoteque.

Sport si Divertisment

Hotelul dispune de un Aqua Park cu numeroase tobogane si piscine precum Turbo Tunnel, Freefall, Multi Slide, Flying Boats, Tsunami Slide, Space Boat, Rafting Slide, Black Hole, Elephant Slide, Mushroom, Dolphin, Octopus, Viper, Rabbit Slide, Clown & Penguin Shower si Wave Pool; de asemenea, mai pot beneficia si de centru de scufundari, tennis de masa, volei pe plaja, terenuri de tennis, aqua gym, polo pe apa, darts, boccia, lectii de dans, jocuri cu cocktailuri, step aerobic.

Web page

http://seaclubaquapark.seagroupresorts.com/

Spa & Wellness

Complexul dispune de un Spa & Health Club pentru mentinerea vitalitatii si bunei dispozitii a turistilor.

Facilitati copii

Cei mici dispun de Kids Club cu terenuri de joaca, programe de animatie si piscine pentru copii.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Sentido Reef Oasis

Sharm El Sheikh, Egipt

de la 1529 /pers

Rixos Premium Seagate

Sharm El Sheikh, Egipt

de la 2179 /pers

Jaz Mirabel Beach

Sharm El Sheikh, Egipt

de la 859 /pers