Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasare

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Sharm el-Sheikh, la cațiva metri de plajă. In apropiere se găsesc diverse locuri de făcut cumpărături.

Dotări

Intr-o clădire principală cu 4 etaje și o clădire auxiliară cu 2 etaje, clienții vor găsi 338 de camere single și 260 de camere duble. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. O cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat se numără printre facilitățile hotelului. In zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele in scaun cu rotile și de un lift. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și in alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare este disponibilă in funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și o pardoseală incălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. In plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi. In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

In unul din cele 5 bazine cu apă dulce parțial incălzite din zona exterioară clienții pot găsi echilibrul binefăcător dintre sport și relaxare. Există o zonă de scăldat specială pentru cei mici. Relaxare agreabilă in cada cu hidromasaj, distracție pe toboganul de apă și băuturi răcoritoare la barul piscinei – clienții vor descoperi cat de mult se pot distra in apă. Sunt disponibile o terasă insorită, șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege intre tenis și volei de plajă. Datorită unor sporturi ca windsurfing, plimbări cu banana și scufundări subacvatice, locul de cazare ii atrage și pe cei ce practică sporturi acvatice. In unitatea de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive in interior. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de infrumusețare și terapii prin masaj. Programul de divertisment cuprinde un program de recreere și un miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienților le stă la dispoziție un restaurant pentru nefumători cu aer condiționat, cu scaune inalte pentru copii și o zonă separată pentru nefumători. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Se oferă micul dejun, pranzul și cina. Sunt disponibile și mancăruri speciale, printre care feluri de mancare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

 

Nota!

Vă rugăm să rețineți că in perioada 27/04 - 14/05/2024, parcul acvatic pentru copii de pe plaja Continental Plaza va fi inchis pentru renovare.

Parcul acvatic pentru adulți și piscina pentru copii vor rămane in funcțiune.
Nota 2! P
arcul acvatic pentru copii de pe plaja Continental Plaza va fi inchis pentru renovare pana la 31/05/2024.
 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Sentido Reef Oasis

Sharm El Sheikh, Egipt

de la 1529 /pers

Rixos Premium Seagate

Sharm El Sheikh, Egipt

de la 2179 /pers

Jaz Mirabel Beach

Sharm El Sheikh, Egipt

de la 859 /pers