Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor  recepție 24/24, Wi-Fi – în hol, zone publice și camere, 3 săli de conferințe cu plata, centru SPA cu plata, serviciu de spălătorie cu plata, parcare, magazin de suveniruri, schimb valutar, 2 piscine exterioare cu apă dulce, dintre care una este echipata cu tobogane cu apă, piscină pentru copii cu tobogane cu apă, piscină interioară cu apă dulce

Serviciile de agrement disponibile sunt animație, sală de fitness cu plata, aerobic și aerobic în apă, volei pe plajă, darts, TIR cu arcul, sporturi nautice cu plata.

Pentru copii hotelul pune la dispozitie loc de joacă pentru copii, scaune pentru copii în restaurante, pătuț de copii (la cerere, în funcție de disponibilitate), program de activități pentru copii Star Camp:

- Maimuta: pentru copii 4-7 ani.

- Delfin: pentru copii 8-12 ani.

- Vultur: pentru adolescenți 13-17 ani.

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, Wifi, seif, minibar (gol), facilități pentru ceai/cafea, TV, cadă/ duș, uscător de păr, articole de toaletă (reumplute zilnic).

Localizare

Hotelul Iberostar Selection Kuriat Palace se afla in orasul Monastir din Tunisia. Aeroportul Monastir se afla la 1 km de hotel.

Facilitati plaja

Hotelul dispune de o plajă privată cu nisip de prima linie de coastă, umbrelele de plajă și piscină, șezlongurile si saltelele sunt gratuite, prosoapele de plajă sunt gratuite, cu depozit.

-5% avans la inscriere; -inca 5% pana la 15.10.2024; -diferenta se achita cu pana la 30 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta