Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: hotelul este în apropiere de plaja Kleopatra Beach. Acest hotel se află în Alanya, chiar pe malul mării. Până la cel mai apropiat aeroport, Gazipasa (GZP), sunt aproximativ 40 de km, Antalya (AYT) se află la o distanță de 120 de km. Facilități hotel: 2 piscine, WiFi, transfer de la și/sau la aeroport, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, sală de fitness, restaurant, parcare gratuită, bar, zonă de plajă privată. Dotări camere: balcon, WiFi, vedere la grădină, aer condiționat, baie privată, TV cu ecran plat, terasă, Minibar. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curățătorie și călcătorie, snorkelling, scufundări, facilități sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sală fitness, spa și centru wellness, saună, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazează pe detaliile disponibile la momentul pregătirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmează a se desfășura și are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificări de structură, denumiri camere, tip servicii incluse/neincluse și altele, fără a notifica în prealabil. Pentru informațiile oficiale vă rugăm să consultați website-ul hotelului.
IMPORTANT

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata : - avans 20% la inscriere - diferenta de 80% , se achita cu 21 de zile inainte de plecare. Conditiile de penalizare sunt confo

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

10 % Early Booking
Q PREMIUM RESORT

Q PREMIUM RESORT

Alanya, Antalya, Turcia

de la 807.5 /pers

MICHELL HOTEL &SPA

Alanya, Antalya, Turcia

de la 578 /pers

11 % Last Minute
MC ARANCIA RESORT HOTEL

MC ARANCIA RESORT HOTEL

Alanya, Antalya, Turcia

de la 538.5 /pers