Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Euronapa este un complex de apartamente ce oferă servicii și facilități similare unui hotel de 3 stele. Oaspeții săi se pot bucura de apartamente spațioase și confortabile, situate într-o zonă liniștită, de unde este ușor accesibil centrul de distracții al stațiunii Ayia Napa.
Facilități camere

Toate apartamentele includ o chicinetă și o zonă confortabilă pentru luat masa și relaxare, aer condiționat, seif, frigider, baie privată cu cadă sau duș, televizor, telefon și balcon sau terasă.

Facilități hotel

Hotelul oferă o gamă largă de facilități, printre care se numără un restaurant tip bufet, un snack bar lângă piscină, un lounge bar, o piscină în aer liber, o sală de fitness, saună, servicii de masaj, teren de tenis, biliard, jocuri video, recepție deschisă 24 de ore, cameră pentru bagaje, servicii de schimb valutar, spălătorie, șezlonguri și umbrele la piscină, parcare, Wi-Fi gratuit, piscină pentru copii, loc de joacă și servicii de babysitting.
 

Localizare

Hotelul Euronapa este amplasat la numai 500 de metri de plaja Sandy Bay și la 300 de metri de centrul vibrant al stațiunii Ayia Napa. Plajele populare Nissi și Limanaki sunt accesibile în doar 15 minute de mers pe jos. De asemenea, magazinele, barurile, cafenelele și restaurantele se află la doar 100 de metri distanță. Aeroportul Larnaca este situat la 55 km de hotel.
 

Descriere hotel

Euronapa este un complex de apartamente ce oferă servicii și facilități similare unui hotel de 3 stele. 
Oaspeții săi se pot bucura de apartamente spațioase și confortabile, situate într-o zonă liniștită, de unde este ușor accesibil centrul de distracții al stațiunii Ayia Napa.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Adams Beach

Ayia Napa, Cipru

de la 759 /pers

Panthea Holiday Village

Ayia Napa, Cipru

de la 739 /pers

Amethyst Napa Hotel & Spa

Ayia Napa, Cipru

de la 589 /pers