Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti? , 24.10.2025 -30.10.2025

Camera
Masa
Detalii
Pret
Camera Dubla cu vedere la mare
Mic dejun
Plecare din Bucuresti / avion Detalii
1 938 €
Servicii incluse
  • Cazare 7 nopti
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Taxe de aeroport
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Transport cu avionul
Servicii neincluse
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 969 € de la 20.09.2024
  • 1938 € de la 03.10.2025
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : Camera Dubla cu vedere la mare
Masa : Mic dejun
Detalii : Plecare din Bucuresti / avion
Detalii
1 938 €
Servicii incluse
  • Cazare 7 nopti
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Taxe de aeroport
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Transport cu avionul
Servicii neincluse
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)

Descrierea hotelului



Amplasare

Acest hotel la plajă din categoria de 4 stele se află la Benidorm la cațiva metri de plaja cu nisip pe o stradă principală. In centrul orașului Benidorm și la atracțiile turistice se ajunge in aproximativ 1,3 km. Direct in fața centrului de cazare se află stațiile sistemului local de transport in comun, in plus, aici se mai găsesc magazine, restaurante și baruri. La cele mai apropiate cluburi de noapte se poate ajunge in aproximativ 700 de m. Cel mai apropiat aeroport este Alicante (ALC), distanța este de aproximativ 65 de km.

Dotări

Hotelul oferă 6 Suite Junior, 2 suite, 25 de camere single și 219 camere duble pe 19 nivele la care se poate ajunge cu 5 lifturi. Recepția din zona de primire este disponibilă la orice oră și oferă flexibilitate in ce privește serviciile de check-in/check-out. Unitatea de cazare cu aer condiționat dispune de o garderobă, de un seif, de un schimb valutar, de un spațiu cu televizor, de o sală de jocuri, de room service contra cost, de un serviciu de spălătorie și curățătorie, de un coafor și de 4 săli de conferință. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. In cazul in care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze intr-un garaj (contra cost) sau in parcare (contra cost).

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

Apa incălzită la o temperatură plăcută din zona cu piscine interioare și exterioare garantează o baie sănătoasă. Este disponibilă și o zonă de scăldat amenajată pentru copii. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. In ce privește timpul liber, locul de cazare mai oferă, pe langă tenis și un solariu, și o sală de fitness, o saună, o baie de aburi și terapii prin masaj contra cost. In timp ce părinții se relaxează, copiii pot participa la un program colorat de divertisment și de jocuri. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Pentru clienți sunt disponibile o sală de mese, o cafenea, un bar și un pub. Restaurantul are aer condiționat și scaune inalte pentru copii. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un bufet delicios și bogat iși așteaptă clienții la micul dejun, pranz și cină.

Carduri de credit

In unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

JOYA HOTEL

Benidorm - Costa Blanca, Spania

de la 599 /pers

BENIDORM CENTRE HOTEL

Alicante, Alicante, Spania

de la 749 /pers

Apartamentos La Caseta

Benidorm, Costa Blanca, Spania

de la 609 /pers