Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Fabulos 8.7 Booking.com HOtelul decorat in stil tipic mediteranean se afla la 100 m de plaja din Calella si la numai cateva minute de centrul statiunii. Are o locatie privilegiata, intre Barcelona (45 km) si Girona (50 km), ceea ce il face alegerea potrivita pentru cei care doresc sa viziteze Catalonia.
Facilitati camere

Camerele sunt prevazute cu baie proprie, uscator de par, terasa, aer conditionat, telefon, TV, internet WIFI gratuit, minibar si seif la cerere.

Sport si divertisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina interioara, piscina exterioara, gradina si internet WIFI gratuit in spatiile comune.

Localizare

Hotelul este localizat la 100 de plaja, la scurta distanta de centrul orasului Calella si la aproximativ 45 km distanta de Barcelona.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai piscina exterioara, gradina, loc de joaca pentru copii, solarium situat la terasa de la etajul 5 al cladirii, restaurant mediteranean, snack bar, cafe-club, sala de conferinte, terasa interioara, terasa exterioara, baie de aburi, masaj, loc de joaca pentru copii, internet WIFI gratuit in spatiile comune, facilitati pentru persoane cu disabilitati.

Drinks & Food

Hotelul ofera demipensiune si pensiune completa, toate mesele tip bufet. Hotelul are un restaurant tip bufet cu seri tematice in fiecare sambata si un cafe-bar. Cafe-clubul Les Palmeres situat la 40 m de intrarea principala in hotel ofera bauturi si brugeri gourmet. 

SPA & Welness

Centrul SPA cuprinde baie de aburi, masaj, solarium, piscina interioara.

Facilitati copii

Cei mici au la dispozitie un loc de joaca si o piscina.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

H-Top Olympic

Costa Brava, Spania

de la 449 /pers

Hotel Bernat II

Calella, Costa Brava, Spania

de la 909 /pers

htop Calella Palace & SPA

Calella, Costa Brava, Spania

de la 789 /pers