Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Situat in inima Barcelonei, Hotelul Vincci Gala oferă camere de lux intr-un palat de patrimoniu din secolul al XIX-lea. Este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi. Fatada originală, etajul si scara centrală ale acestui hotel unicat sunt bine păstrate, mentinandu-se un echilibru intre arhitectura traditională si designul modern.

Camerele au aer conditionat si includ o baie privată cu uscător de păr, articole de toaletă gratuite si cadă sau dus. De asemenea, camerele oferă seif gratuit pentru laptop, paturi foarte mari, TV prin satelit cu canale cu plată si minibar. Există un restaurant si snack bar, iar hotelul oferă un mic dejun tip bufet. La un cost suplimentar sunt disponibile servicii de spălătorie si de inchirieri auto, iar proprietatea poate oferi informatii turistice.

Hotelul Vincci Gala este situat vizavi de statia de metrou Urquinaona, la 2 minute de mers pe jos de Plaça Catalunya. In imprejurimi se găsesc multe baruri, restaurante si magazine, iar cu metroul se poate ajunge la Sagrada Familia, creatie a lui Gaudi, după o călătorie de 15 minute.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Axel Hotel Barcelona & Urban Spa- Adults Only

Barcelona, Spania

de la 1029 /pers

Best Auto Hogar

Barcelona, Spania

de la 759 /pers

Catalonia Albeniz

Barcelona, Spania

de la 809 /pers