Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti? , 22.03.2025 -29.03.2025

Camera
Masa
Detalii
Pret
Camera Dubla cu balcon
Demipensiune
Plecare din Timisoara / avion Detalii
3 218 €
Servicii incluse
  • Transport cu avionul
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Cazare 7 nopti
  • Asistenta turistica in limba romana
Servicii neincluse
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 1609 € de la 20.09.2024
  • 3218 € de la 01.03.2025
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : Camera Dubla cu balcon
Masa : Demipensiune
Detalii : Plecare din Timisoara / avion
Detalii
3 218 €
Servicii incluse
  • Transport cu avionul
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Cazare 7 nopti
  • Asistenta turistica in limba romana
Servicii neincluse
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)

Descrierea hotelului



Localizare: situat pe malul marii in Costa Adeje este caracterizat de eleganta, lux si confort. 
Este un hotel emblematic situat pe malul oceanului inconjurat de gradini tropicale si oferta totul pentru o vacanta excenta. 
Dotari camere: 
camerele sunt luminoase, spatioase si decorate elegant. 
Camerele standard sunt dotate cu balcon sau terasa, televizor LCD, minibar (contra cost), seif (contra cost), aer conditionat, uscator de par. 
Camerele privilege (deluxe) sunt situate in cele mai bune zona ale hotelului majoritatea cu vedere la mare. Fata de dotarile standard, acestea dispun de halate de baie, alegerea tipului dorit de perna, fructe, vin si apa la sosirea clientilor, facilitati pentru a putea pregati ceai sau cafea, sezlonguri pe terasa, servciu de presa, restaurant exclusiv La Tosca, zona exclusiva la receptie pentru formalitatile de cazare sau de cazare 
Facilitati hotel: restaurant principal cu servire in regim bufet si show cooking, restaurant La Choza (gratar si servirea pranzului pe terasa exterioara), restaurant La Tosca (servire a la carte, specific spaniol), disoteca Teide (sala de dans, muzica live, animatie), piano bar Adeje, bar tropical Colo Loco (langa piscina, cu terasa). Gradini cu parauri si cascade, in mijlocul carora se afla 3 piscine cu apa dulce (dintre care una climatizata), 1 piscina pentru copii cu apa dulce, zona pentru plaja cu sezlonguri si umbrele. Spa & Wellness Costa Adeje cu piscina climatizata interioara, jacuzzi, sauna, baie de abur, sala de fitness, coafor, masaj, tratamente faciale, impachetari in alge sau namol. 
Hotelul mai dispune de serviciu de transport gratuit cu autobuzul pana in Playa de las Americas, magazin, parcare, inchiriere masini, sala de jocuri, biliard, parc pentru copii, miniclub, teren de tenis, teren de volley, mini golf, ping pong, saj gigant, program de animatie diurna si nocturna. 
 Wi-fi gratuit in zonele publice. 
Facilitati pentru copii: piscina, minidisco, miniclub, programe de animatie 
Plaja: la doar 50 metri plaja La Enramada, plaja publica cu nisip, umbrelute si sezlonguri contra cost. 
Pagina web: http://www.hotelh10costaadejepalace.com/en/index.htm



Localizare

Hotelul H10 Costa Adeje Palace este situat la malul marii (la aproximativ 50 de metri), pe plaja Enramada Beach, in sudul insulei, pe coasta Adeje. Aeroportul Tenerife Sur se gaseste la 27 km departare. Cele mai populare atracții sunt urmatoarele: Abama Golf (9 km), Golf del Sur (15,5 km), Playa de la Arena (17,3 km), Los Gigantes (18,8 km; aceste stânci infinite cu grotele sale părăsite oferă un cardul incredibil pentru navigație și scufundări). Hotelul oferă un serviciu de transfer gratuit la populara staţiune Playa de las Americas, situată la 4 km. Terenul de golf Costa Adeje este la mai puţin de 2 km.

Facilitati camere

Luminate, spatioase si elegant decorate, camerele sunt echipate cu balcon sau terasa mobilată cu vedere la zona inconjuratoare  si la mare, LCD TV cu posturi internationale, minibar (contra cost), seif (contra cost), aer conditionat, grup sanitar propriu complet echipat, uscator de par, birou.

Facilitati hotel

Oaspetii se pot bucura de urmatoarele facilitati: internet Wi-Fi gratuit in spatiile publice, 4 piscine exterioare, dintre care una pentru copii, piscina interioara (cu acoperiș de sticlă), Spa Center, jacuzzi exterior, sala de fitness, magazine, internet corner (contra cost), minigolf, parcare (contra cost), shuttle bus pana la Plaja de la Americas, spalatorie/curatatorie, 3 restaurante, 4 baruri, sala de conferinte, personal multilingv, magazine (în unitatea de cazare), babysitting/servicii pentru copii, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, Daisy Club dispunând de un program complet de divertisment pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani. Luxosul Centru Spa Despacio are o piscină interioară încălzită, sală de gimnastică şi baie turcească. De asemenea, oaspeţii pot rezerva tratamente de sănătate şi de înfrumuseţare. Se oferă un program sportiv complet, precum şi alte activităţi. H10 Costa Adeje Palace oferă numeroase opţiuni de luat masa, inclusiv restaurante de tip bufet şi à la carte. Există un bar la piscină şi grătar, precum şi un bar cu pian. Acest hotel exclusivist, înconjurat de grădini tropicale oferă tot ceea ce este necesar pentru o vacanță de neuitat..

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Adrian Colon Guanahani - Adults Only

Tenerife, Spania

de la 1589 /pers

GF Isabel

Tenerife, Spania

de la 1159 /pers

Vincci Seleccion La Plantacion del Sur

Costa Adeje, Tenerife, Spania

de la 2079 /pers