Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti? , 27.10.2025 -03.11.2025

Camera
Masa
Detalii
Pret
Camera Dubla
Mic dejun
Plecare din Bucuresti / avion Detalii
4 158 €
Servicii incluse
  • Cazare 7/10/14/18/21 nopti
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Taxe de aeroport
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Transport cu avionul
Servicii neincluse
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 2079 € de la 19.09.2024
  • 4158 € de la 06.10.2025
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : Camera Dubla
Masa : Mic dejun
Detalii : Plecare din Bucuresti / avion
Detalii
4 158 €
Servicii incluse
  • Cazare 7/10/14/18/21 nopti
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Taxe de aeroport
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Transport cu avionul
Servicii neincluse
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
  • Asigurare de calatorie medicala si storno

Descrierea hotelului



Localizare: Acest hotel in stil colonial de pe Costa Adeje are o superba vedere la Oceanul Atlantic, gradini tropicale si un decor elegant si exclusivist. Localizat la 500 metri de plaja Bahia del Duque si foarte aproape de cel mai bun teren de golf al insulei. 
Dotari camere: cele 165 de camere elegante sunt impartite astfel: 96 camere dublem 24 junior suite si 42 deluxe villas si 3 suite. Toate camerele au aer conditionat, halate de baie si papuci, uscator de par, televizor, telefon, minibar, internet, seif, balcon
Facilitati hotel: Ofera 5 piscine inconjurate de terase si gradini, restaurant principal cu show cooking si restaurantul a la carte de ofera preparate creative din bucataria insulelor Canare, utilizand ingrediente locale, restaurantul La Jaima ce oferta produse mediteraneene intr-o atmosfera linistita, toate restaurantele au terase vedere spre mare, doua baruri, un jazz club, centrul spa Nammu (2500 mp), cu circuite termale. De asemenea, sunt disponibile masaje si tratamente de infrumusetare, 3 piscine exterioare (una iarna cu incalzire), 2 piscine exterioare cu apa de mare (din care una este in spa), terasa mare pentru plaja
saloane pentru odihna, salon pentru jocuri, zona de parcare, magazin de suveniruri, coafor, servicii medicale
inchiriere de automobile, programe sportive, culturale si de animatie ziua, programe de animatie - seara
Facilitati pentru copii: piscina exterioara pentru copii, mini-club, programe de animatie, baby-sitter (contra cost)
Plaja: municipala, nisip (Playa La Caleta, Playa del Duque). Umbrele, sezlonguri, saltele contra cost. 
https://en.vinccilaplantaciondelsur.com
Activitati/Divertisment

In incinta hotelului oaspetii au la dispozitie bibliotecă, inchirieri biciclete (cost suplimentar), biliard, cameră de jocuri, animatori, iar dopii se pot distra pe terenul de joaca special amenajat.

Facilitati camere

Camerele sunt confortabile si bine echipate si au in dotare aer conditionat, baie cu cada cu hidromasaj şi cadă separată, halate de baie, uscator de par, oglinda cosmetica, televizor interactiv cu ecran plat, telefon, conexiune internet, minibar, seif. Camerele de la Vincci Selección La Plantación del Sur sunt elegante şi include si balcon cu vedere la mare. 

Localizare

Hotelul Vincci La Plantacion del Sur este situat in zona Costa Adeje, insula Tenerife. Superba plaja Duque se afla la o plimbare de doar 4 minute, unde există şi un centru de fitness. Cel mai apropiat aeroport este Reina Sofia la o distanta de 20 minute de mers cu masina. In apropierea hotelului se gasesc cateva restaurante dupa cum urmeaza: El Pescador (520 m), Cada Luis (3,2 km), El Calvario (3,5 km), La Casucha (3,7 km), La Herrería del Espinal (4,1 km). Printre cele mai apropiate si cunoscute puncte de atractie se afla si Plaza del Duque Shopping Centre (400 m), Gran Sur Shopping Centre (1,5 km), La Pinta Beach (1,7 km), San Eugenio Shopping Centre (2km), Aqualand (2,1 km), Parcul Siam (2,9 km), Golf Las Americas (3,9 km), Safari Shopping Centre (4,4 km), Chayofa (5 km).

Facilitati hotel

Hotelul este construi in stil colonial si dispune de 5 piscine inconjurate de terase si gradini, internet Wi-Fi de mare viteza gratuit in tot hotelul, restaurant tip bufet – cu showuri de gatit, restaurant traditional a la carte Canary Gourmet, restaurant La Jaima cu specific Mediteranian, 2 baruri, servicii medicale, recepție 24 de ore, parcare privata gratuit, internet corner, sala de gimanstica (yoga, pilates, fit-ball, body – forming ) echipa de animatori, lift, cada cu hidromasaj, baie turceasca/ baie de aburi, piscina in aer liber, room service, serviciu de transfer (contra cost), facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, Restaurantul oferă preparate creative din bucătăria insulelor Canare, utilizând ingrediente locale. Micul dejun oferit de hotel include produse fără gluten. Este disponibil şi un bar. Acest hotel de pe Costa Adeje oferă un centru SPA – Nammu de lux cu circuite termale şi vedere frumoasă la Oceanul Atlantic. De asemenea, sunt disponibile masaje şi tratamente de înfrumuseţare. Personalul hotelul poate asigura servicii de închiriere auto şi de biciclete. 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Adrian Colon Guanahani - Adults Only

Tenerife, Spania

de la 1589 /pers

GF Isabel

Tenerife, Spania

de la 1159 /pers

Gran Bahia del Duque

Tenerife, Spania

de la 1839 /pers